I 2004 udkom min første bog I Lys og Kærlighed.
Bogen er resultatet af mere end et års samtaler om alle de ting i hverdagen, der giver problemer og som gør det svært at finde vej.
Jeg stillede spørgsmålene og fik helt klare og meget anvendelig svar. Hvem svarede? Nogen vil kalde det Gud, andre Visdommens Kilde, den klarhed vi alle besidder men sjældent tør tro på.
Læs bogen og du vil forstå, at du selv sidder inde med alle svarene.

I Lys og Kærlighed. 249,-

Forlaget skriver

 Nye Guddommelige samtaler. Nærvær og slående ægthed præger samtalerne i denne bog, der kan læses kronologisk og samtidig benyttes som opslagsværk med vejledning til løsning af mange dagligdags problemstillinger med samliv, karriere og personlig udvikling. Forfatter: Winnie Maj Nydahl. 192 s. ISBN 87-91312-01-9. Beskrivelse: "I lys og kærlighed" - nye Guddommelige samtaler. Winnie Maj Nydahl er skolelærer, og det er gennem hende, vi præsenteres for disse helt nye Guddommelige samtaler med vejledning og inspiration til løsning af helt almindelige hverdags problemstillinger som vi alle møder. Samliv, børn, arbejde, karriere, jalousi, sorg, bekymring, sygdom, seksualitet, rusmidler, længsel, accept, glæde og drømme er blandt de emner bogen giver fine bud på at finde situationsaktuelle løsninger til. "-nye Guddommelige samtaler" er en undertitel, der gerne må give assosciationer til andre forbløffende bøger, der handler om menneskets direkte dialog med Gud. Bogen leverer mange og overbevisende sv ar

Læserne skriver

Kære Winnie Maj Nydahl.

Jeg vil blot takke dig for den vidunderlige bog du har skrevet "I lys og kærlighed". Har læst mange amr. bøger - men ingen har nogensinde rørt og ramt mig så dybt i hjertet som den.

Der er så meget i bogen, der er vækket genklang i mig og mit liv.

Tusinde tak for at sprede "den energi" der følger med bogen.

I taknemmelighed
Cristina Ferrara