1.bog i trilogi om Jesu Liv

I 2007 udkom den første bog i min trilogi om Jesu Liv. Jeg var meget tvivlende, da jeg begyndte på dette store projekt, men det blev en helt fantastisk oplevelse at skrive denne bog.
 Jeg har grædt mange tårer undervejs, har lært de dejligste mennesker at kende i bogen og har fulgt Jesus i hans udsvikling. Jeg har oplevet hans store kærlighed til familien og hans tætte forhold til Gud. Det har været en helt forunderlig proces.
Vidunderligt har det også været efterfølgende at få så mange henvendelser fra mennesker, der har læst og elsket bogen og er blevet dybt rørt over denne beretning

Oliventræet. 279,-

Forlaget skriver:


OLIVENTRÆET - en beretning om Jesu barndom". Første bog i trilogien om Jesu barndom, ungdom og Hans sidste fantastiske år. Forfatter: Winnie Maj Nydahl. 310 s.

Beskrivelse:
"Det var under afslutningen af min bog "I lys og kærlighed", at inspirationen til denne bog kom, og det var en både soændende og skræmmende opgave, at stå overfor at skulle skrive historien om Jesu liv ikke fortalt udefra, men af Ham selv. Jeg har formidlet historien, således som den er kommet til mig, og når jeg har siddet i min "skrivestol", som er mit eget, private skrivested, for at modtage inspiration til denne bog, har jeg ikke anet, hvad der ville komme til mig. Dette er beretningen, som den er blevet mig fortalt." - Winnie Maj Nydahl.

Dette er historien om en fantastisk mand, der engang levede her på Jorden og som gennem sit eksempel, sin medfølelse og sin kærlighed gjorde et uudsletteligt indtryk på verden på tværs af religioner. Fortællingen giver håb, spreder lys og viser, at det nytter, og samtidig bringes det kristne budskab ned fra sin meget vanskeligt forståelige piedestal og kommer helt tæt på os alle gennem bogens meget enkle sprog og klare budskab.

Denne, roste bog fortæller alt det, som vi ikke er blevet fortalt om Jesus, og den er en fantastisk beskrivesle af Hans opvækst, sådan som Han oplever den. Mød det varme forhold, der eksisterede i Jesu familie og læs om Hans forberedelser til Hans voksne liv. Vær også med ved det allerførste, meget tidlige møde med Maria Magdalena og få indblik i dele af hendes vanskelige liv og få en forståelse af hendes skæbne. Bogen kan ikke undgå at røre dig dybt i din sjæl, såfremt du blot har en smule åbent sind. Mange har fundet sig selv sidde og fælle en stille tåre flere gange undervejs i bogen, og det er ikke fordi, det handler om pladderromantik, voldsomheder eller andre former for "knaldeffekt". Bogen rækker dybt ind i dig, og rører dine følelser mere end den taler til din forstand.

Beretningen vil være en udfordring for mange, for den hører til den nye tids litteratur, hvor sanheden rangerer højest. Bogen gør helt fra starten op med mange dogmer, hvor Jomfrufødslen blot er een af dem. For Martinus kendere vil der være mange, bekræftende og opløftende pejlemærker.

Denne bog er stærkt anbefalelsesværdig for dig, der søger Kilden.

 

Læserne skriver:

 

Jeg har i løbet af kort tid slugt bøgerne om Jesu barndom og ungdom.... Og nu venter jeg med længsel efter den 3. bog i triologien... Hvornår forventes den at udkomme....
 
Indtil da vil jeg læse de 2 første bøger igen og igen og igen... Jeg har lånt dem på biblioteket, så de vil nok gerne have dem tilbage.. Der er ikke anden udvej - jeg skal bare eje bøgerne....Det er en befrielse at læse om Jesus på den rigtige måde i stedet for de sorte præsters formaninger/fordømmelser - Det har aldrig været i Gud og Jesu ånd.. Men hvor jeg elsker at læse i de 2 bøger...
 
En stort tak fra
 
Bitten Kjær NielsenJeg har også læst dine bøger hvor Jesus fortæller om sit liv. Det var en vidunderlig læsning.
 
Jeg blev glad for Jesus, og at Jesu' liv ikke er overnaturligt, sådan som jeg føler, folkekirken beskriver ham. Det overnaturlige har fået mig til at tvivle på Gud og Jesus hele mit liv. Men i din bog  får han et menneskeligt aspekt. Det at han har haft et ganske almindeligt liv med søskende, familie og venner. Han er tilmed "lavet" på normal vis, som vi mennesker nu gør og ikke gennem en ånd. Men han er så i kontakt med Gud, da han er Guds søn og kan kanaliserer Guds kærlighed ud til os mennesker. Det har jeg det godt med. Det kan jeg tro på. 
 
Af hjertet tak til dig, Jesus og Gud for disse bøger og tak for hjælpen til at tro og se lyset.
 
Varme og hjertelige hilsner
 
Jan ."Oliventræet"

"I det hele taget er det en rigtig god bog, der er kommet om
Jesu barndom.Tonen i bogen er gennemsyret af mildhed,
overbærenhed, forståelse og kærlighed, der vidner om
Jesu enestående menneskelige evner.
Jeg kan varmt anbefale denne bog, bl.a. fordi den giver et
enestående indblik i og en masse detaljer om Jesu barn-
domsår, samt meget klart viser, at Jesus var et menneske
lige som os om end på et meget højere udviklingsstade
og jeg glæder mig allerede til næste bind i trilogien."

Ruth Olsen


Der findes ikke de rigtige ord til at beskrive min taknemmelighed over at være kommet i kontakt med dine bøger. Selvfølgelig dukker de op i mit liv i en proces, hvor jeg har rigtig meget glæde af dem.
Jeg har anbefalet dem videre til nogle mennesker som jeg også tror vil have rigtig meget glæde af dem.
Tænk hvis konfirmanter fik lov at læse dem som konfirmationsforbredelse, da ville de få et andet billede af det hele.
Også dejligt at se dine farvestrålende billleder.
De kærligste hilsner med tak for at du kanal for så dejlige beskrivelser både verbalt, men også med farver.
Aurelia Florentina