2.bog i trilogien om Jesu Liv

Lotusblomsten er den 2.bog i trilogien om Jesu Liv. Oliventræet slutter med, at Jesus tager af sted på en rejse, der vil komme til at vare i mange år, og i Lotusblomsten følger vi ham på denne rejse. Det bliver en udviklingsrejse, hvor vi får indblik i Jesu tidligere inkarnation på Buddhas tid, og vi følger ham gennem Indien, hvor han rejser i Buddhas fodspor og genoplever dele af sit tidligere liv. Vi får et indblik i buddhismen og oplever, at alt i livet handler om kærlighed.
Jesus er bare 12 år, da han rejser, og da han igen vender hjem til sin familie, er han en voksen mand, der er klar til at påbegynde den opgave, han har sagt ja til at løse.

Lotusblomsten. 279,-

Forlaget skriver:

 
"Lotusblomsten - en selvbiografisk beretning om Jesu ungdom". Anden bog i trilogien om Jesu barndom, ungdom og Hans sidste, fantastiske år.

Beskrivelse:

"Lotusblomsten - en selvbiografisk beretning om Jesu ungdom"

 

 

"Solen stod højt på himlen, da vi bevægede os væk fra Nazareth - den by, der havde været Min barndoms legeplads og centrum for hele Min families liv i mange år."

 

Sådan indledes denne storslåede fortsættelse af Jesus beretning om Sit liv efter, at vi tog afsked med Ham i "OLIVENTRÆET".

 

Sammen med Job og Mirza er Han er på vej mod Indien på Sin første, store rejse, og Jesus fortæller igen med en varme og inderlighed, der berører læseren dybt. Med følsomhed, personligt nærvær og dybt rørende fortæller Han om Sine oplevelser og Sin modning til mand med alt, hvad det indebærer af forandring, både mentalt og fysisk.

 

Efter nogle år i Persien rejser Job og Mirza tilbage, og Jesus fortsætter alene mod Indien, og undervejs gør Han ophold i et kloster i Nordindien, hvor Han er ventet, og bliver dets åndelige leder. Her møder Han Buddhas lære, fortsætter Sin åndelige udvikling og lægger her grunden til Sin senere erkendelse af essensen af Sin tidligere inkarnation sammen med Buddha. Efter at have afgivet bodhisattvaløftet og med Sit frem-tidige navn, drager Jesus, sammen med Maya og Jai en nonne og en munk fra klostret, videre mod Indien.

 

De sætter straks kursen mod Buddhas fødested, og fra nu af transformeres Jesus for alvor ud af ungdommen. I stærke visioner om Sin tidligere inkarnation som Jahan, hvor Han gik sammen med Buddha, oplever Jesus, hvorledes denne og Hans nuværende inkarnation flettes sammen. I mange visioner oplever vi Buddhas og Jahans fælles liv helt indtil Buddhas sidste åndedræt. Vi erfarer Buddhas egen, fantastiske inkarnation, Hans lære samt Jesus' erfaring af forskellen mellem dem. Inden Han atter vender hjem mod Nazareth, bistår Han Maya med at danne den første Sangha for kvinder. Jesus er nu meget bevidst om Sit mål og Sine evner, og på hjemrejsen oplever vi de første af Hans store, fysiske mirakler.

 

Undervejs oplever vi på tæt hold også Hans visioner, bl.a om Maria Magdalenes skæbne, deres tidligere, fælles inkarnation i Atlantis samt at deres livsbane atter krydses i denne inkarnation. Vi får mange visdomsord med på vejen, og mange begreber forklares forståeligt, enkelt og ligetil: bl.a. om NU'et, Den frie vilje og Lidelse, Sandhedens natur, Smertens funktion og mening, Troens væsen o.m.a. "LOTUSBLOMSTEN" er en fantastisk fortsættelse af "OLIVENTRÆET", hvor vi får endnu mere at vide om alt det, vi ikke tidligere har fået fortalt om Jesus. Glæd dig. Forfatter: Winnie Maj Nydahl. - 256 s.

 

Læserne skriver:

Bogen er fyldt med en række fantastiske begivenheder, mirakler og situationer, som i den grad har tryllebundet mig. Fået mine energier til juble, og kroppen til at blive dækket af "gåsehud" . Hvad kan jeg fremhæve, - hvad kan jeg undlade… en meget svær proces…

Mine varme anbefalinger gives hermed til læseren…

Steen JørgensenKæreste Winnie Maj Nydahl

Tak for vidunderlig læsning. Er lige på 1 uge blevet færdig med Oliventræet og Lotusblomsten. En dejlig ven af mig anbefalede dem og de har ligget længe og ventet.
Det var som om de kaldte på mig, om at nu skulle de læses og sikke en fantastisk oplevelse.
Stor blev min glæde nu, da jeg bare nysgerrigt kiggede ind på din hjemmeside og så den tredie bog udkom til jul.
Så den må jeg fluks købe.
mit fattige ord er tak.

Kirsten Alstrøm

 
Kære Winnie Maj Nydahl.

Tak, tak, tak for den skønne trilogi. Jeg har læst de to første bøger og ventet med længsel på Tornekronen, som jeg netop er begyndt at læse.

Kærlig hilsen
Alice Marie Anthon.".


Kære Winnie May.
Tusind tak for den pragtfulde oplevelse; at læse din trilogi. Det er varm, kærlig og indsigtsfuld læsning, jeg har virkelig nyt det, og anbefaler den varmt omkring mig. Har kun hørt begejstring som tilbagemelding.
Varme hilsner Dorthe Møller